Over ons

img
Over Fresh Air Holland

Welkom bij Fresh Air Holland

Bij Fresh Air Holland draait alles om het creëren van een aangename en verkoelende sfeer, zodat u kunt genieten van het beste binnenklimaat, ongeacht het weer buiten. Onze passie is om uw leef- en werkomgeving aangenamer en gezonder te maken, en we zijn er trots op dat we dat met onze hoogwaardige airconditioningoplossingen kunnen doen.

Verwarmen

Bespaar tot wel 60% op je vaste gas kosten.

Verkoelen

Geniet altijd van een heerlijk koele leefomgeving.

Wat wij bieden

Welke werkzaamheden
voeren wij uit


Bij Fresh Air Holland bieden wij een uitgebreide service, waaronder professionele airco-installatie, deskundig onderhoud en flexibele financieringsmogelijkheden voor uw comfort. Wij zorgen ervoor dat uw binnenklimaat optimaal is, altijd en overal.

img

Airco plaatsing

Een ervaren professional komt de airco installeren.

Lees meer
img

Airco onderhoud

Onderhoud is voor de airco in uw woning uiterst belangrijk.

Lees meer
img

Airco met financiering

Geen aanschafkosten maar maandelijkse betaling.

Lees meer
img

Paul

Airco specialist
img

Erik

Airco specialist
img

Johan

Airco specialist
img
Waarom zijn wij anders?

Waarom mensen kiezen voor ons

In ons bedrijf staat kwaliteit boven kwantiteit. Dat houdt in dat wij werken met de beste producten. Ook bieden wij snelle service door middel van persoonlijk contact met onze klanten, want wij zijn van mening dat dit voor beide partijen de prettigste manier van comminuceren is.

Snelle service

Bij Fresh Air Holland begrijpen we het belang van tijdige oplossingen. Onze toegewijde team van experts staat altijd paraat om snel te reageren op uw airco-verzoeken, zodat u niet lang hoeft te wachten op verfrissende lucht en een comfortabele omgeving.

Deskundig advies op maat

Met jarenlange ervaring in de airco-industrie, biedt Fresh Air Holland deskundig advies op maat voor al uw koelingsbehoeften. Onze professionele adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte airconditioningoplossing die aansluit op uw specifieke wensen en budget.

Vrijblijvende afspraak/offerte

Wij begrijpen dat elke situatie anders is. Daarom biedt Fresh Air Holland vrijblijvende afspraken aan, waarbij we uw locatie bezoeken en uw eisen in kaart brengen. Op basis daarvan ontvangt u een transparante en gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten voordat u een beslissing neemt.

Klant reviews

Wat zeggen onze klanten

img

Vorige week een advies gesprek gehad met Angelo voor aircosystemen in onze nieuwe woning. Goed voorgelicht en snel een duidelijke prijsopgave gekregen. Vandaag, een week later, zijn de airco's geplaatst. Harm en Maikel zijn ontzettend vriendelijk en werken secuur. Erg fijne service. Ook letten ze er goed op om alles netjes weg te werken en naar eigen wens. Al met al een dikke aanrader!

Carmen Schievels

img

Na eerst een uiterst prettig gesprek te hebben gehad met Angelo, na ontvangst van de offerte, werden beide airco’s vlot geïnstalleerd en draaien naar volle tevredenheid. Mike en Harm werkten nauwkeurig en netjes! Dit bedrijf is een absolute aanrader!!

Dick van Veen

img

Wij zijn heel blij met de supersnelle service van de installatie van de airco in de vergaderzaal van het dorpshuis in Westerbroek. Zorgt voor veel tevreden gasten.

Marion

img

Zondag avond via de website een offerte aangevraagd met voorkeur voor een bepaalde airco, maandag ochtend vroeg al door Fresh Air Holland terug gebeld met gegevens en prijs van de offerte, dinsdag akkoord met de offerte en donderdag ochtend de airco van onze keuze al geplaatst. Vriendelijke, gezellige en vakbekwame jongens!!! (Die een goede bak koffie weten te waarderen) TOP SERVICE!!!

Maayke van der Zee